Facadestilladser til hele Danmark

Skal du have opsat et eller flere facadestilladser i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt? Hos Stilladsmontage Vest står vi klar til at assistere dig uanset hvor du er i Danmark. Facadestilladser er den mest almindelige stilladstype som ofte velegner sig særdeles godt til tagrenovering, lette facadearbejde og vinduesarbejde. Et facadestillads er desuden en hurtig, let og økonomisk løsning til både villaer og erhvervsbygninger. Hos Stilladsmontage Vest har vi stor speciale i stilladsudlejning samt opsætning af facadestilladser for kunder i hele Danmark.

Vi tilbyder alt indenfor stilladser

Har du brug for at få opsat en anden type stillads? Der er ingen grund til bekymring, da vi tilbyder korrekt opsætning af alle typer stilladser.

Få mere information om vores service i forbindelse med: 

Indhent et tilbud på facadestilladser

Står du og mangler et facadestillads? Vi har mange års erfaring indenfor branchen, hvilket er din garanti for høj kvalitet og god kundeservice. Du kan kontakte os på telefon 60 64 55 93, sende en mail til tks@stilladsmontage-vest.com eller udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

60 64 55 93
tks@stilladsmontage-vest.com