Industristilladser

Hos Stiladsmontage Vest har vi stor erfaring med opbygning af industristilladser og specialopgaver på skibsværfter, kraftværker, fabrikker samt vej- og jernbanebroer rundt omkring i Danmark.

Industristilladser monteres oftest som et søjlestillads kombineret med rør og kobling samt eventuelt totalinddækning. Stilladsets fleksibilitet gør det muligt at imødekomme komplekse krav til f.eks. skibsbyggeri, raffinaderier og forbrændingsanlæg.

Industristilladser er beregnet til svær belastning, og der skal derfor tages højde for de statiske, konstruktive og belastningsmæssige forhold under udførelsen og brugen af industristilladser, her har vi ekspertisen til både at rådgive og vejlede.

Vores anvendte materiel overholder naturligvis de gældende forordninger om særlige krav til et klinisk rent stillads.

Udover industri tilbyder vi blandt andet også opbygning og montering af:

Få monteret industristillads

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i hele Danmark, med opsætning af industristilladser, og vi stiller også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig. Ønsker du yderligere information, eller har du brug for et uforpligtende tilbud på lopsætning af et industristillads, så kontakt os på telefon 60 64 55 93 eller e-mail tks@stilladsmontage-vest.com.

Du kan også udfylde vores kontaktformular i højre side, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

60 64 55 93
tks@stilladsmontage-vest.com