Totalinddækning

Totalinddækning dækker over forskellige typer af inddækninger på stilladset, og består typisk af en plastinddækning på alle sider af bygningen. Hos Stilladsmontage Vest har vi mange års erfaring med opsætning af totalinddækning, og vi stiller naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig.

Stillads inddækning til alle renoveringsopgaver

Totalinddækning anvendes især ved udførelse af arbejde, som ikke må forhindres og/eller belastes af vind og vejr, eksempelvis ved tagudskiftning og andre større renoveringsopgaver. Skal der udføres tagarbejde samtidig, kan man med fordel opbygge en overdækning som sikrer, at vind og vejr ikke kommer ind i bygningen under byggeprocessen.

Grundet det danske vejr, er det ikke kun nødvendigt at overdække byggerier om vinteren. Den danske sommer er ofte regnfuld og kan derfor være en fordel med montage af totalinddækning, især ved renoveringsopgaver. Til disse opgaver anvendes forskellige typer, alt efter opgaven. Vi monterer eksempelvis overdækninger således, at der kan transporteres byggematerialer ud og ind af byggeriet, for udførelse af det fornødne arbejde.

Udover murerstilladser tilbyder vi blandt andet også opbygning og montering af:

Kontakt os for at høre nærmere

Skal du i gang med et større byggeprojekt, der trænger til en totalindækning? Hos Stilladsmontage Vest tilbyder vi en række forskellige løsninger, alt efter dine behov. Kontakt os allerede i dag på telefon 60 64 55 93 eller e-mail tks@stilladsmontage-vest.com, og hør mere om dine muligheder for totalinddækning.

Du kan også udfylde kontakformularen på siden, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

60 64 55 93
tks@stilladsmontage-vest.com