Rullestilladser

Et rullestillads fra Stiladsmontage Vest er det oplagte valg, hvis der ikke er brug for at få monteret et helt stillads, hvis der eksempelvis skal udføres enkelte maler- eller mureropgaver på mindre bygninger, hvor en stige ikke kan klare opgaven. Det lette aluminiumsstillads er nemt at transportere, enkelt at bygge op og stabilt at arbejde på. Endelig er det hurtigt at demontere efter brug.

​Rullestilladset er en nem og billig løsning med stilladsudlejning og kan bruges både indvendigt og udvendigt, da det nemt kan flyttes frem og tilbage efter behov​.

Udover rullestilladser tilbyder vi blandt andet også opbygning og montering af:

Professionelle stilladser

Vores rullestilladser er lavet således at de nemt kan håndteres for både vores montører og kunder. Hos Stilladsmontage tilbyder vi kun stilladser i højest mulige kvalitet, der overholder alle de nyeste sikkerhedsbestemmelser.

Få et tilbud på rullestillads

Vi er beliggende i Esbjerg, men vi kører gerne ud til kunder i hele Danmark og udlandet. Hvis du har brug for et rullestillads til at løse nogle mindre arbejdsopgaver, så kan du kontakte os på 60 64 55 93 eller e-mail tks@stilladsmontage-vest.com.

Du kan også udfylde kontaktformularen på siden med din opgave, Så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

60 64 55 93
tks@stilladsmontage-vest.com