Murerstilladser

Stiladsmontage Vest tilbyder murerstiladser i høj kvalitet. Et murerstillads velegner sig især til de tunge opgaver i nybyggeri, tagrenovering og andre mureropgaver, der medfører en høj belastning af stilladset.

Stilladset er fleksibelt og kan stilles op i forskellige udformninger. Desuden er stilladset fremstillet af galvaniserede stålrør, som er ideelle til de tunge opgaver, der kræver store brede arbejdsdæk.

Såvel traller som konsoller kan placeres med en variabel højde. c/c 50 cm, hvilket gør det muligt altid at ramme den ideelle arbejdshøjde.

Udover de traditionelle traller er der også mulighed for at anvende et kombidæk. Kombidækket opbygges af aluminiumsdæk. Disse dæk er blandt andet velegnet til kombikonsoller, hvilket gør det muligt altid at ramme den ergonomiske korrekte arbejdshøjde i forhold til murerne. På den måde slipper man for de mange tralleløft.

Udover murerstilladser tilbyder vi blandt andet også opbygning og montering af:

Få et uforpligtende tilbud på murerstillads

Et murerstillads giver større arbejds- og bevægelsesfrihed for dem, der skal arbejde på stilladset, da det er større og giver mulighed for at arbejde med materialer direkte på stilladset. Kontakt os på telefon 60 64 55 93 eller e-mail tks@stilladsmontage-vest.com, for et uforpligtende tilbud.

60 64 55 93
tks@stilladsmontage-vest.com